Købet

For os er det vigtigeste IKKE at få solgt hvalpen, MEN at finde den HELT RIGTIGE FAMILIE til hvalpen. Vi sælger derfor ALDRIG over telefonen og forventer at køber kommer og ser til hvalpen flere gangen inden den skal rejse fra os. Hvalpe fra Kennel Höhrmann fødes i huset og vil være inde hos os størstedelen af deres hvalpetid, derved har vi den bedste mulighed for at præge dem og de vil høre alle hverdagslyde som støvsuger, opvaskermaskine mv.

Når du/I har været på besøg og vi har set hinanden og hvalpene an, får du/I en købskontrakt med hjem til gennemlæsning. Jeg modtager ALDRIG depositum ved første besøg.
Begge parter skal have mulighed for at sove på oplevelsen og du/I skal have ro til at gennemlæse købskontraken. Såfremt alt går som planlagt, medbringes købskontrakt og depositum ved andet besøg eller indbetales på konto efter aftale.

Inden aflevering til kommende familier tager vi hvalpene med på div. køreturer bla. til skov og strand, de bliver desuden trænet til kravlegård, løbegård, udstillingsbur og halsbånd.

Vi bruger meget tid på socialisering af vores hvalpe og de bliver derfor taget med så mange steder som muligt.

Hvad får du som køber

ALLE hvalpene stambogsføres og sælges med DKK købskontrakt, det er købers sikkerhed for hurtig og sikker sagsbehandling ved eventuelle tvister.

Køber får sundhedsattest fra dyrlægen og pas til hvalpe der sælges til udlandet.

Alle hvalpe modtager 3 x ormekur, 1. gang vaccination og er mærkede med microchip inden de rejser hjemmefra.

Alle hvalpekøbere modtager en hvalpe pakke og information om sundhed og foder.

Køber modtager dyrlæge attester på ICT status og øjenlysning efter behov.

Krav til køber

Vi forventer også noget af dig og ALLE hvalpekøbere SKAL hofte og albue fotograferer, samt øjenlyse hunden når den er mellem 12 og 18 mdr.

Dette skyldes at vi ønsker så stor sundhedsviden om vores opdræt som muligt, samtidigt giver det køber mulighed for at bruge sin reklamationsret, såfremt der mod forventning konstateres svær HD, svær AD eller andet inden hunden er fyldt 2 år, kompenseres efter DKK's retningslinier.

Opdages disse mangler først efter hunden er fyldt 2 år, gives ingen kompensation.

Jeg tilråder ALTID, at man som hvalpekøber læser DKK's side om køb af hund, her gives masser af information og mange gode råd.

SØRG ALTID FOR AT FÅ EN DKK kontrakt på dit hvalpekøb.
 "Anvendelse af DKK´s købsaftale indebærer, at købelovens forbrugerkøbsregler gælder"

Tillid

Et hvalpekøb er en gensidig tillidssag og vi gør vort bedste til at du som køber er sat godt ind i hvad det vil sige at få en hvalp fra os. Alle vores hvalpekøbere modtager en hvalpe pakke og information om sundhed og foder.

Jeg tilråder ALTID, at man som hvalpekøber læser DKK's side om køb af hund, her gives masser af information og mange gode råd.

Jeg står naturligvis til rådighed for råd og vejledning og forventer også at du holder en vis kontakt, så jeg ved hvordan du og hunden har det.

Vi gør vort ypperste for at give dig en skøn ven for livet og du er ALTID velkommen til at kontakte os, for at få en snak om hundene og evt. kommende hvalpe, vi elsker at fortælle om dem.

Vi håber du vil ELSKE disse skønne racer lige så meget som vi gør.