Vi er 2 skrupskøre hundetosser, der nyder vores liv på landet med en flok skønne goldens. 

Torben er til daglig vindmølleservicemontør hos Vestas og herhjemme er han  handymand på alle de praktiske opgaver.

 Lotte er uddannet blomsterdekoratør og hjælper med koordinering af hjemmeside, events mv. og har været goldenopdrætter siden 2009.

Sammen ønsker vi at inspirerer dig til en sjovere hverdag med din hund.

Din hund - Dit ansvar

Vælg sundhed først

Avlsrestriktionerne for Golden Retriever er blevet ændret med ikrafttrædelse 1 jan. 2013. Der er desværre tale om en lempelse af avlsrestriktionerne. 

Hos os FASTHOLDER vi dog vores HØJE avlskrav til de hunde vi bruger i vores avl og har bla. valgt IKKE at avle ICT affectede hvalpe.

Baggrund

Jeg er vokset op med hunde fra jeg var helt lille, hvor mine forældre havde Collie og Sheltie opdræt gennem en årrække. Har deltaget i adskillige udstillinger, junior handling, pasning mv. og har altid været vild med dyr, på et tidspunkt havde vi næsten en helt Zoo hjemme bestående af hunde, heste, katte, kalkuner, gæs, ænder, geder, høns og et enkelt marsvin.

Siden 2009 har jeg selv kennel med Goldens og nu også Collie og nyder hver time med mine skønne hunde.

En del af familien

Det er utroligt vigtigt for os at vores hunde er en del af familien og at de er med os så meget som muligt. De bor naturligvis i huset sammen med os, hvor de må være over alt.... ja også i sofaen og sengen 😙

Der skal være tid til hver enkelt hund og de me med ud og opleve så meget som muligt. Derved får vi velstimulerede og sociale hunde der kan omgås alle.

Udstilling

Ud over at nyde vores skønne familiehunde, hygger vi os også med at tage på udstilling i ny og næ. For os drejer det sig om at hundene har en fest i ringen og det gode samarbejde, mere end det at vinde. Det er naturligvis altid sjovt at få et par rosetter med hjem og når det sker er er vi alle selvfølgelig pave stolte.

pic

Emma BIS 3 veteran
Alice elsker at løbe i kornet

Alice elsker at løbe i kornet

Torben og Alice nyder at hygge sammen.

Torben og Alice nyder at hygge sammen.

Alice er en ægte vandhund og vi finder ofte vej til sø eller strand.

Alice er en ægte vandhund og vi finder ofte vej til sø eller strand.

På tur i lastbil

På tur i lastbil

Kliplev løbet 2014

Kliplev løbet 2014

KBH's grønttorv

KBH's grønttorv